iPad 3 update 2

Goed nieuws en slecht nieuws. De aanpassingen heb ik ingestuurd aan Apple met het verzoek ze snel te reviewen. Apple heeft nog  één keer met de hand over het hart gestreken en had de Apps binnen een dag gereviewd en goedgekeurd.

Maar dan het slechte nieuws: de update naar die nieuwste versie van Cocos2D lost dan wel het iPad 3 probleem op, maar tegelijkertijd zijn een boel andere problemen geïntroduceerd: vreemde crashes en sommige teksten niet zichtbaar.

Deze problemen moeten eerst opgelost worden voordat de update opnieuw ingestuurd kan worden.De crashes zijn daarbij zo vervelend dat ik eigenlijk de App zoals hij nu door Apple is vrijgegeven toch niet wil vrijgeven in de store. iPad 3 bezitters (of New iPad bezitters zoals Apple wil dat ik ze noem) moeten dus nog even een paar dagen geduld hebben. Na indienen van de een stabielere update hoop ik dat de App binnen 7 dagen is goedgekeurd. Op z’n vroegst dus volgende week woensdag of donderdag.

De Lite versie heeft als het goed is minder te kampen met deze problemen en heb ik vrij gegeven (daarmee is overigens ook meteen de beperking van 4 ronden per boom opgeheven).