Klaverjas HD voor Android

Ouderwets Rotterdams of Amsterdams Klaverjassen en Kraken op jouw Android apparaat

4.4 stars on Google Play

Klaverjas HD voor AndroidGoogle Play4.4

 

Release notes huidige versie (9.30)

Versie 9.30 is vooral onder de motorkap weer verbeterd. Daarnaast is de Daily Challenge uitgebreid met de mogelijkheid een persoonlijke groep te starten. Met de Daily Challenge speel je dagelijks een boom die ook de andere spelers te spelen krijgen. De beste speler van de dag krijgt de dag erna een dag lang eeuwige roem 😉

Klaverjassen op niveau

Met Klaverjas HDXP speel je de Amsterdamse en Rotterdamse variant van het aloude klaverjasspel op  jouw Android Tablet of Android Phone tegen de computer of online tegen vrienden en vreemden. De app is verkrijgbaar in twee varianten: een betaalde variant zonder reclames en een gratis variant met reclames.De gratis variant heeft  geen toegang tot de Kraken mode en heeft geen multiplayer mogelijkheden.

Klaverjas HDXP herkent en hanteert de basis beginselen van het seinen (Kleintje Boer, Opseinen en Afseinen). Je speelt een hele boom (16 potjes) met een virtuele maat tegen virtuele tegenstanders. Troef bepalen doe je ofwel verplicht (Utrechts), via een verkorte speel/pas procedure (2x passen vervolgens verplicht kiezen) of door tegen elkaar op te bieden (Contrée variant).

In de afgelopen twee jaar heeft de AI (Artificiële Intelligentie) van de App zich zodanig ontwikkeld dat het spelen tegen de computer en het winnen van de computer een hele uitdaging is geworden. Zelfs zozeer dat mensen die slecht tegen hun verlies kunnen blijven beweren dat er sprake zou zijn van doorgestoken kaart. Uiteraard is hier geen enkele sprake van. Zie ook https://knippie.com/doorgestoken-kaart/ voor meer info. Is de tegenstand je echt te veel, schakel de tegenstanders dan in de instellingen een stukje terug.

This app  has been localized to both Dutch and English.


Kraken

Via de instellingen kan je de Kraken variant activeren. Je kan dan kraken, rekraken en superkraken. Kraken werkt met roem in de hand, heeft de schoppen dubbel optie en werkt met strafkruizen (winnaar is diegene met de minste kruizen en niet diegene met de meeste punten). Het spel wordt daarmee een stuk dynamischer.


Trainer/Helper

Leer Klaverjassen en/of wordt een betere Klaverjasser. Laat de App je helpen de seinen van jouw maat te herkennen, laat de App je een suggestie geven voor een kaart (inclusief toelichting) en speel een ronde overnieuw om te zien of een andere keuze tot een ander resultaat had geleid. Voor de echte beginners is er ook een optie om de kaartwaarde in punten tijdens het spel te laten zien.


Multiplayer

Klaverjas HD biedt meerdere multiplayer varianten. Je kan spelen met vrienden en bekenden spelen via onze eigen Crossplatform Server. Daarnaast is het  mogelijk te spelen met mensen die de App gebruiken op een ander platform (iOS, Windows, Mac) en tegenspelers te vinden via de tafel interface. Zodra aangemeld bent op de crossplatform server zullen jouw scores en jouw rating worden opgenomen in de online ranglijst; wie is de sterkste speler en wie haalde de hoogste score ooit tegen de computer?


Configureerbaar

De app is in hoge mate instelbaar. Via het instellingen scherm stel je o.a. speelvariant, biedsysteem, spelernamen, speelrichting, achtergrond, geluiden, en de sterkte van de AI in.

 

Reviews

Wereld app!! Speelt goed en veel beter dan de rest!!! Je speelt tegen een goede tegenstander en je hebt een goede maat. Loopt snel en soepel. Ziet er strak uit. Veel opties en spelvarianten. Het is een echte aanrader.

Een Google-gebruiker

Top! Erg vermakelijk om te spelen en niet eens makkelijk om te winnen…

M. van Dijk

 

  Veel gestelde vragen

Opmerkingen, Verzoeken & Foutmeldingen

Vergeet niet je e-mail adres op te geven als je antwoord wilt

 

 

Nederlandse kaarten mede mogelijk gemaakt door:
CAMU_logo_h_base_kl