Klaverjas HD voor Mac

Ouderwets Rotterdams of Amsterdams Klaverjassen en Kraken op jouw Mac

4 stars on Mac Appstore

Klaverjas HD voor MacMac Appstore4

 

Release notes huidige versie (9.30)

Versie 9.30 is vooral onder de motorkap weer verbeterd. Daarnaast is de Daily Challenge uitgebreid met de mogelijkheid een persoonlijke groep te starten. Met de Daily Challenge speel je dagelijks een boom die ook de andere spelers te spelen krijgen. De beste speler van de dag krijgt de dag erna een dag lang eeuwige roem 😉

Klaverjassen op niveau

Met Klaverjas HD speel je de Amsterdamse en Rotterdamse variant van het aloude klaverjasspel op  jouw Mac tegen de computer of online tegen vrienden en vreemden. De app is verkrijgbaar via de Mac Appstore of rechtstreeks via deze site als je alleen kan betalen met iDeal of Paypal.

Klaverjas HD herkent en hanteert de basis beginselen van het seinen (Kleintje Boer, Opseinen en Afseinen). Je speelt een hele boom (16 potjes) met een virtuele maat tegen virtuele tegenstanders. Troef bepalen doe je ofwel verplicht (Utrechts), via een verkorte speel/pas procedure (2x passen vervolgens verplicht kiezen) of door tegen elkaar op te bieden (Contrée variant).

In de afgelopen twee jaar heeft de AI (Artificiële Intelligentie) van de App zich zodanig ontwikkeld dat het spelen tegen de computer en het winnen van de computer een hele uitdaging is geworden. Zelfs zozeer dat mensen die slecht tegen hun verlies kunnen blijven beweren dat er sprake zou zijn van doorgestoken kaart. Uiteraard is hier geen enkele sprake van. Zie ook //knippie.com/?p=1949 voor meer info. Is de tegenstand je echt te veel, schakel de tegenstanders dan in de instellingen een stukje terug.

This app  has been localized to both Dutch and English.


Kraken

Via de instellingen kan je de Kraken variant activeren. Je kan dan kraken, rekraken en superkraken. Kraken werkt met roem in de hand, heeft de schoppen dubbel optie en werkt met strafkruizen (winnaar is diegene met de minste kruizen en niet diegene met de meeste punten). Het spel wordt daarmee een stuk dynamischer.


Trainer/Helper

Leer Klaverjassen en/of wordt een betere Klaverjasser. Laat de App je helpen de seinen van jouw maat te herkennen, laat de App je een suggestie geven voor een kaart (inclusief toelichting) en speel een ronde overnieuw om te zien of een andere keuze tot een ander resultaat had geleid. Voor de echter beginner is er tevens de mogelijkheid om tijdens het spel de kaartwaarde in punten te laten zien.


Multiplayer

Klaverjas HD biedt meerdere multiplayer varianten. Je kan spelen met vrienden en bekenden spelen via onze eigen Crossplatform Server. Daarnaast is het  mogelijk te spelen met mensen die de App gebruiken op een ander platform (iOS, Windows, Android) en tegenspelers te vinden via de tafel interface. Zodra aangemeld bent op de crossplatform server zullen jouw scores en jouw rating worden opgenomen in de ranglijst; wie is de sterkste speler en wie haalde de hoogste score ooit tegen de computer?


Configureerbaar

De app is in hoge mate instelbaar. Via het instellingen scherm stel je o.a. speelvariant, biedsysteem, spelernamen, speelrichting, achtergrond, geluiden, en de sterkte van de AI in.

 

Reviews

Een zeer goede klaverjas app. Speelt sterk en werkt goed met seinen. Meer dan zijn geld waard!!!

Marco XXX

 Goed spel, mooi opgezet. Erg leuk om te spelen, mooie lay out en fijne puntentelling. Het scherm zou wel iets groter mogen zijn. Het is erg fijn dat je de tijd na de slag zelf kunt instellen.

Joyeman

 

Veel gestelde vragen

Opmerkingen, Verzoeken & Foutmeldingen

Vergeet niet je e-mail adres op te geven als je antwoord wilt

 

Nederlandse kaarten mede mogelijk gemaakt door:
CAMU_logo_h_base_kl