Klaverjas HD voor Blackberry Playbook staat in Appworld

Klaverjas HD voor Playbook is nu verkrijgbaar in de Appworld.

Ik heb geen idee wat RIM met mijn Appje gedaan heeft, maar de ongeveer 9 MB grote App is nu een 70MB grote download geworden ?!

De prijs is voorlopig EUR 1,50 inclusief kraken. De performance van de App is acceptabel, hoewel de App bij mij soms toch wat lijkt te haperen.  Zo lang de App werkt op basis van de Android Player is dat helaas niet anders. Wellicht dat in de toekomst nog een native versie uit wordt gebracht (maar dat is natuurlijk geheel afhankelijk van de vraag).

Ik verwacht er niet al te veel van, maar ik ben toch benieuwd (1) of de App überhaupt verkocht wordt en (2) wat dan de ervaringen zijn. Dus ben je een Playbook  gebruiker en heb je de App gekocht (en geen kennis of collega) laat dan even weten wat je van de App vind en wat beter kan/moet.