De Android App is te koop via Google Play of rechtstreeks via Knippie.com. Heb je een creditcard, koop de App dan via Google Play. Dat is goedkoper en scheelt mij werk. Heb je geen creditcard, dan kan je via Knippie.com de App kopen met behulp van PayPal.

Waarom is deze App duurder dan dezelfde App in Google Play? Dat heeft alles te maken met de extra tijd die ik kwijt ben met de administratie van deze verkopen en extra kosten die ik moet maken voor de hosting van de bestanden (en niet te vergeten de grote kans op piraterij zonder de controle op aankopen in de store).

Belangrijk:

  1. Koop de App alleen als je weet hoe je APK bestanden op Android moet installeren (stel in de Settings App in dat je ook Apps van buiten de de Store wilt kunnen installeren);
  2. Zorg dat je zeker weet dat de App op jouw device werkt. Je kan dat testen door de gratis versie van de App te installeren.

 

Gebruik de “PayPal” knop hieronder om de App te betalen via Paypal, gebruik de “Betaal met iDeal” knop om te betalen met iDeal.

Je ontvangt na betaling direct een mail met jouw persoonlijke downloadlink en jouw persoonlijke productsleutel.