Ook vaker winnen?

Ook vaker winnen?

 

 

 

Eén van de sterke punten van een Klaverjas-programma is dat het eenvoudig alle kaarten en slagen kan onthouden. Zo ook Klaverjas HD. De App onthoudt iedere gespeelde kaart, onthoudt ieder sein, weet precies wie welke kleur niet meer heeft en welke roem mogelijkheden er nog te maken of juist te vermijden zijn.

Naast strategie is het goed kunnen onthouden van kaarten en het spelverloop de belangrijkste win factor bij klaverjassen!

Maar waarom hebben we daar zoveel moeite mee…? Omdat we daarbij meestal het verkeerde deel van onze hersenen gebruiken. Het goede nieuws is dat het mogelijk is het geheugen te trainen. In de online WINKlaverjas cursus leer je hoe je het juiste deel van jouw grijze massa kunt gebruiken en daardoor veel beter kunt onthouden. In combinatie met onbeperkt oefenen met Klaverjas HD wordt je daarmee een geduchte tegenstander op de klaverjasclub.

De WINKlaverjas cursus is nu voor een speciale prijs beschikbaar voor alle spelers van Klaverjas HD.  Je ontvangt tijdelijk € 10 korting en betaalt dus geen € 29,95 maar € 19,95 voor onbeperkte toegang tot de cursus. Gebruik hiervoor de kortingscode kortingklaverjashd bij het afrekenen om de korting toe te passen.

>>Naar de cursus<<