Aankomende update Klaverjas HD

Aankomende update Klaverjas HD

Het valt mij (en als ik de reviews lees ook anderen) op dat er mensen zijn die waanzinnig hoge scores halen in de Daily Challenge. Natuurlijk zitten daar natuurtalenten tussen, maar regelmatig betrap ik mensen ook op vals spel. Bijvoorbeeld vele malen oefenen op apparaat nummer 1 om vervolgens de hoogste score op apparaat nummer 2 onder een andere (en soms zelfs dezelfde) naam in te sturen.

Hoewel valsspelen moeilijker is gemaakt, is het helaas onmogelijk vals spel volledig te uit te sluiten. In de aankomende update van de app kan je daarom nu een eigen besloten lijst aanmaken. Je speelt standaard altijd mee met de volledige lijst, maar desgewenst kan je met je eigen vriendengroep, klaverjas vereniging of voetbal club een eigen dag en week score bijhouden waarop je dan alleen de mensen ziet die in de groep mee doen.

Een eigen lijst maken is heel eenvoudig; in de instellingen van de app kan je een naam aangeven voor de spelersgroep en deze voorzien van een wachtwoord. Iedereen die met diezelfde combinatie van groepsnaam en wachtwoord speelt doet mee op met die lijst (een fout wachtwoord bestaat dus niet; je speelt dan met een eigen lijst).

De update wordt momenteel nog getest en kan naar verwachting komende weekeinde vrij gegeven worden.