Klaverjas HD en iOS 11 compatibiliteit

iOS 11 is eindelijk uit en het ziet er naar uit dat de update een paar kleine problemen tot gevolg heeft in combinatie met Klaverjas HD. Het meest vervelende probleem is dat het niet meer mogelijk is text in te voeren in de app. Je kan dus geen account meer aanmaken, namen veranderen of inloggen op de multiplayer server. Van sommige spelers krijg ik ook feedback dat de app na de update vaak zou crashen (iets dat ik zelf nog niet heb kunnen vaststellen).

Een update die deze problemen verhelpt is in de maak en komt z.s.m. Ervaar je andere problemen met iOS 11 en Klaverjas HD, laat het mij dan weten.

Klaverjasplezier

Vandaag hield Klaverjasvereniging El Jasso uit Veenendaal haar eerste toernooi bij hun thuisbasis in muziekcafé Thuis. Wie gewonnen heeft weet ik niet, maar zo te zien was het erg gezellig.

Klaverjassen is zoveel leuker met vrienden :-).

 

 

 

 

Vakantie!

Nog net op de valreep een nieuwe versie van Klaverjas HD.  Geen grote veranderingen, maar wel weer een paar kleine verbeteringen van de A.I.   Als klein cadeautje voor de vakantie is vanaf deze versie (7.80) Kraken een standaard optie in de app die geen verdere in-app aankoop meer behoeft.

Voor Android is de update onmiddellijk beschikbaar. Apple en Windows gebruikers moeten zoals gewoonlijk nog een dag of twee wachten.

Fijne vakantie!

Klaverjas HD update voor Windows, Mac, iOS en Android

Vanavond is de nieuwe versie van klaverjas vrijgegeven!

Naast kleine verbeteringen onder de motorkap is in deze nieuwe versie een Week overzicht toegevoegd. Dit overzicht laat de beste spelers van de afgelopen 7 dagen (exclusief vandaag) zien in de Daily Challenge:

Voor de echte fanatieke en die-hard complot denker die er zeker van is dat de computer wordt bevoordeeld is er ook goed nieuws. Nooit meer het gevoel hebben dat, maar zeker weten dat. Nooit meer op bierviltjes bijhouden waar de Azen vandaan kwamen, maar gewoon aan het einde van een boom de statistieken kunnen nakijken wie welke kaarten hoe vaak (gecummuleerd) toebedeeld heeft gekregen. Aangezien het versienummer van de App nu echter ook geoptimeerd is voor optimaal goed geluk verwacht ik hier geen gekke uitkomsten 😉

 

Speciaal voor de early adopters van nieuwe beeldformaten  (Klaverjassers met een Samsung Galaxy S8 of een LG G6) is Klaverjas HD vanaf versie 7.77 aangepast voor beeldschermen met een verhouding van ongeveer 18:9 (met dank aan Fred voor het testen!)

Voor Android zijn de updates per direct beschikbaar in Google Play. Voor Mac, iOS en Windows duurt het acceptatie proces meestal een dag of twee, dus coming soon….

 

Upgrade perikelen

Afgelopen zaterdag is de webserver voor KlaverjasHD.com bijgewerkt. Dit was nodig om de site blijvend goed te kunnen beveiligen tegen de dagelijkse aanvallen van buitenaf. Op sommige momenten kan de upgrade voor wat overlast gezorgd hebben aangezien deze server ook de tafels verzorgt voor multiplayer spellen en de Daily Challenge uitgeeft.

Op dit moment zou alles weer goed moeten werken. Kom je toch nog een probleem tegen (in de App of op de website), laat het mij dan even weten op support@knippie.com

Fijne zondag!