Kwajongen, Troeven, Boompje leggen

In afwachting van de goedkeuring door Apple van Klaverjas HD 4.00 ben ik begonnen aan een nieuwe App; Kwajongen (ook wel bekend als Troeven of Boompje leggen).

Het bleek niet een heel ingewikkelde ingreep om van de Klaverjas App een Kwajongen app te maken, maar de verschillen zijn groot genoeg om er een nieuwe App van te maken. Zo kies je troef op basis van de eerste vier kaarten, speel je geen 16 handjes maar zoveel er nodig zijn om op 0 uit te komen, hebben de kaarten een andere waarde, bestaat er niet zo iets als roem en is een handje klaar als je meer dan 20 punten hebt gehaald.

IMG_0030IMG_0031

Inmiddels is de App vrij vergevorderd en klaar om getest te worden.

Ken jij deze spelvariant en wil je graag helpen de App te testen op functionaliteit (juiste spelregels, juiste verloop van het spel, etc.) en op de strategie van de computer (wel of niet troeven, wel op niet spekken, etc.)?  Stuur dan even een mailtje naar support@knippie.com om je aan te melden als tester (vooralsnog alleen voor iPhone en iPad gebruikers).

Zodra de app gereed is zal deze waarschijnlijk alleen als gratis variant in de Appstore beschikbaar komen (met advertenties die je middels een eenmalige in-app aankoop kunt verwijderen).