Oh Really ?!

Ik krijg de laatste tijd regelmatig mailtjes van mensen die zich afvragen hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat de computer het beter gedaan heeft. Ondanks de niet altijd vriendelijke teneur van die mailtjes (klaverjassen is emotie naar blijkt) heb ik een kleine toevoeging aan de App gemaakt. Onder het slagen overzicht staat nu een tweede knop (“Echt ?!”) waarmee je precies kan zien wat de AI in jouw plaats zou hebben gedaan.

De update is ingestuurd aan Apple (zal dus nog een week duren), Google (inmiddels in de store) en Microsoft (naar verwachting maandag in de store).

Iedereen die de App via Knippie.com de App heeft gekocht kan via de persoonlijke link per direct de update downloaden en installeren (Windows versie eerst deïnstalleren, de settings blijven bewaard).

 

3 Responses to Oh Really ?!

 • Hanny Gunderson
  2 / 3 / 2013

  Heb uw klaverjassen gedownload en betaald maar als ik het opstart doet het spel niets en zegt de computer: OpenGL: waarschijnlijk niet up to date genoeg voor deze game
  bij drukken ok :OpenGL : wordt op dit systeem niet onder steund (windows 7)
  help mij aub vr.gr. Hanny

  Hanny Gunderson 2 / 3 / 2013
  • Robin
   2 / 3 / 2013

   Dat dacht ik gisteren al gezien te hebben, ik heb je ook al diverse mails gestuurd maar nog geen reactie ontvangen. Je hebt waarschijnlijk niet de HDXP Testapp geprobeerd om te zien of de App het überhaupt op jouw computer doet.

   Ik weet niet hoe handig je bent met computers, maar een mogelijke oplossing is het installeren van de allerlaatste drivers voor jouw grafische kaart. Voor Windows 8 moet je soms terugvallen op “Legacy” Windows 7 drivers om toch OpenGL ondersteuning te hebben. Klinkt dit allemaal te ingewikkeld, dan is de enige oplossing het ongedaan maken van de aankoop.

   Robin 2 / 3 / 2013
  • Robin
   2 / 3 / 2013

   Ik krijg geen antwoord op mijn mails of hier online. Zo kan ik je helaas niet verder helpen. Ik heb de koop geannuleerd, de code ingetrokken en je geld terug gestort (zal als het goed is vannavond in de batch worden meegenomen).

   Robin 2 / 3 / 2013