Klaverjas HD update voor Windows, Mac, iOS en Android

Klaverjas HD update voor Windows, Mac, iOS en Android

Vanavond is de nieuwe versie van klaverjas vrijgegeven!

Naast kleine verbeteringen onder de motorkap is in deze nieuwe versie een Week overzicht toegevoegd. Dit overzicht laat de beste spelers van de afgelopen 7 dagen (exclusief vandaag) zien in de Daily Challenge:

Voor de echte fanatieke en die-hard complot denker die er zeker van is dat de computer wordt bevoordeeld is er ook goed nieuws. Nooit meer het gevoel hebben dat, maar zeker weten dat. Nooit meer op bierviltjes bijhouden waar de Azen vandaan kwamen, maar gewoon aan het einde van een boom de statistieken kunnen nakijken wie welke kaarten hoe vaak (gecummuleerd) toebedeeld heeft gekregen. Aangezien het versienummer van de App nu echter ook geoptimeerd is voor optimaal goed geluk verwacht ik hier geen gekke uitkomsten 😉

 

Speciaal voor de early adopters van nieuwe beeldformaten  (Klaverjassers met een Samsung Galaxy S8 of een LG G6) is Klaverjas HD vanaf versie 7.77 aangepast voor beeldschermen met een verhouding van ongeveer 18:9 (met dank aan Fred voor het testen!)

Voor Android zijn de updates per direct beschikbaar in Google Play. Voor Mac, iOS en Windows duurt het acceptatie proces meestal een dag of twee, dus coming soon….