Waar zijn de apps?

Cartamundi heeft toestemming gegeven voor het gebruik van hun kaarten. Echt helemaal top en ik denk dat veel mensen daar erg blij mee zullen zijn (ik in ieder geval wel).

Alle apps zijn inmiddels weer beschikbaar en downloadbaar. De problemen met de Androidversie (Engels/Nederlands) zijn ook opgelost en in de Android versie zijn de Nederlandse kaarten ook weer te selecteren.

 

5 Responses to Waar zijn de apps?

 • Laci
  12 / 2 / 2013

  Deze update is wat doorelkaar gehusseld met de talen. In ieder geval krijg ik Engels en Nederlands door elkaar.

  Suggestie: als het mogelijk is, graag de dialoogbxen tussen de partijen een paar pixels smaller in de breedte zodat de puntentelling en het aantal gespeelde spellen niet worden afgedekt door de box.

  Verder, mijn complimenten voor dit geweldige spel.

  Groetjes,

  Laci

  Laci 12 / 2 / 2013
  • Robin
   12 / 2 / 2013

   Mijn excuus. Ik moest deze update helaas (eigen stomme schuld) erg snel doorvoeren en heb niet genoeg tijd gehad hem goed te testen.
   Engels en Nederlands door elkaar zou niet mogen. Het is het één of het ander (in opzet). In de instellingen kan je de taal van de app nu instellen op Engels of Nederlands. Als je daar Nederlands instelt, zou het Engels weg moeten zijn. Zou je mij kunnen laten wat je in het Nederlands ziet als de App op Engels staat ingesteld?

   Robin 12 / 2 / 2013
 • Laci
  12 / 2 / 2013

  Hoi,

  Mijn telefoon staat op NL en het menu geeft Engels terwijl force language to Dutch staat.
  Cardset is ook niet meer in te stellen op Dutch, is er gewoon niet meer.

  Na het op Engels te zetten veranderde er niets. Daarna terug naar NL toen pakte het menu wel weer NL maar geen NL Cardset.

  Dialoogbox is in het NL bij het spelstarten maar de robotjes kletsesen in het Engels: I’ill pass.

  Als ik instel in de settings op Engels dan is zover ik kan nagaan alles in het Engels.

  Bedankt voor het snelle antwoord.

  Groet,

  Laci

  Laci 12 / 2 / 2013
 • Jan
  12 / 13 / 2013

  Klaverjassen voor drie personen, met twee kaarten op tafel voor de laatste slag, bestaat dat digitaal?

  Jan 12 / 13 / 2013
  • Robin
   12 / 13 / 2013

   Weet ik eigenlijk niet. Ik ben zo’n app in ieder geval nog niet tegengekomen en mijn apps ondersteunen die variant niet (hoewel je natuurlijk wel met drie personen kan spelen, waarbij de vierde speler door de computer wordt waargenomen).

   Robin 12 / 13 / 2013